Specialist Functiewaardering en Beloning

Visie

Moderne beloningsvormen

Beloning zien wij als een instrument om de organisatie op koers te houden. De moderne medewerker heeft hierbij specifieke eisen. Hij wil vrijheid en onafhankelijkheid en wil betaald worden voor wat hij waard is. Hij is flexibel en wil werken waar, wanneer en hoe het hem uit komt. Inspelen op deze wensen vergt een andere kijk op werken en het belonen van werk.
 
Toch wordt een traditioneel beloningsinstrument als functiewaardering binnen veel organisaties nog steeds gezien als een betrouwbare basis voor de beloning. Het biedt duidelijkheid en structuur. Vakorganisaties hechten er waarde aan vanwege de objectiviteit. Functiewaardering heeft voorlopig dan ook zeker nog bestaansrecht.

Juiste balans

Voor organisaties is het vaak lastig om de juiste balans te vinden tussen het traditionele belonen (middels functiewaardering) en moderne, flexibele beloningsvormen. Wij helpen u om hierin de juiste balans te vinden. Samen met u ontwikkelen wij een instrument dat de prestaties en ontwikkeling van medewerkers op een objectieve wijze beloont.
 
Naast financiële beloning hechten we ook belang aan de intrinsieke motivatie van medewerkers. Dit zijn zaken als persoonlijke ontwikkeling, opleidingen en trainingen, uitdaging en verantwoordelijkheid in het werk, kwaliteit van werkomgeving, erkenning en waardering van medewerkers op diverse manieren.

Contactgegevens

Lange Brinkweg 77-6
3764 AB Soest
T. 035 603 05 06

Privacyverklaring

Over Schuurman HR Advies

Schuurman HR Advies is al meer dan 20 jaar actief op het gebied van Human Resources en heeft zich, als één van de weinige HR bureaus in Nederland, volledig gespecialiseerd op het gebied van functiewaardering en beloning.

Vragen?

Vragen of opmerkingen?

Neem dan contact op.

Social Media

Volg mij op:
© Schuurman HR Advies BV 2017