Specialist Functiewaardering en Beloning

Visie

Meer dan geld alleen

Beloning zien wij als een instrument om een organisatie op koers te houden. De moderne medewerker heeft hierbij specifieke eisen. Hij wil vrijheid en onafhankelijkheid en wil betaald worden voor wat hij waard is. Hij is flexibel en wil werken waar, wanneer en hoe het hem uit komt. En natuurlijk, de beloning moet marktconform zijn. Inspelen op al deze wensen vergt een andere en bredere kijk op werken en het belonen van werk. 
 
Toch wordt een traditioneel beloningsinstrument als functiewaardering binnen veel organisaties nog steeds gezien als een betrouwbare basis voor de beloning. Het biedt duidelijkheid en structuur. Vakorganisaties hechten er waarde aan vanwege de objectiviteit en duidelijkheid. Functiewaardering heeft voorlopig dan ook zeker nog bestaansrecht.

Juiste balans

Voor organisaties is het vaak lastig om de juiste balans te vinden tussen traditionele en moderne beloningsvormen. Wij helpen u om hierin de juiste balans te vinden. Samen met u ontwikkelen wij een instrument dat de prestaties en ontwikkeling van medewerkers op een eerlijke en objectieve wijze beloont.
 
Naast financiële beloning hechten we dus ook belang aan de intrinsieke motivatie van medewerkers. Dit zijn zaken als ontwikkelingsmogelijkheden, eigen verantwoordelijkheid en erkenning in het dagelijkse werk.

Contactgegevens

Lange Brinkweg 77
3764 AB Soest
T. 035 603 05 06

Privacyverklaring

Over Schuurman HR Advies

Schuurman HR Advies is al meer dan 20 jaar actief op het gebied van Human Resources en heeft zich, als één van de weinige HR bureaus in Nederland, volledig gespecialiseerd op het gebied van functiewaardering en beloning.

Vragen?

Vragen of opmerkingen?

Neem dan contact op.

Social Media

Volg mij op:

© Schuurman HR Advies BV 2019