Specialist Functiewaardering en Beloning

Ons bureau

Ons bureau is al meer dan 20 jaar actief. Als één van de weinige HR bureaus in Nederland hebben wij ons volledig gespecialiseerd op het gebied van functiewaardering en beloning. Inmiddels hebben wij een groot aantal organisaties geadviseerd bij het oplossen van complexe vraagstukken op dit gebied.
 
Onze opdrachten variëren van het waarderen van een enkele functie tot het ontwikkelen van een compleet nieuw functieloongebouw. Door onze kleinschalige en persoonlijke benadering zijn we in staat laagdrempelige ondersteuning te bieden. 

Samenwerking

Als gespecialiseerd bureau pretenderen wij niet alles te kunnen. Ken je kracht, maar ook je beperkingen, want er zijn situaties waarin het nu eenmaal verstandiger is om anderen in te zetten. Daarom kiezen wij voor intensieve samenwerking met externe partijen.
 
We zijn aangesloten bij OrganisatieExperts, een multidisciplinair team van gedreven experts met focus op innovatie bij organisaties. Daarnaast maken we waar nodig gebruik van een uitgebreid netwerk van zelfstandige professionals. Dit garandeert een snelle beschikbaarheid van deskundigheid op uiteenlopende gebieden. Tot slot vormt ons lidmaatschap van de BABF, de Beroepsvereniging Adviseurs Beloning en Formatiemanagement, een goede basis voor vakinhoudelijke kennisuitwisseling. Al deze vormen van samenwerking garanderen een professionele en effectieve uitvoering van opdrachten.

Mensgerichte aanpak

Aan onze aanpak ligt een duidelijke mensgerichte visie ten grondslag. Wij gaan er vanuit dat medewerkers gemotiveerd zijn als aan een aantal voorwaarden is voldaan. Allereerst is het van belang dat de doelstellingen en verwachtingen over prestaties (en de beloning hiervan) vooraf voor iedereen duidelijk zijn. Daarnaast is het van belang dat er betrokkenheid bij de te realiseren doelstellingen en dat een herkenbare bijdrage kan worden geleverd aan die doelstellingen. Op die manier worden de vaardigheden en talenten van medewerkers goed zichtbaar. Tot slot is het van belang dat er sprake is van duidelijke feedback over resultaten en persoonlijke ontwikkeling, zodat medewerkers in de gelegenheid worden gesteld om de eigen talenten nog verder te ontwikkelen.

Contactgegevens

Lange Brinkweg 77-6
3764 AB Soest
T. 035 603 05 06

Privacyverklaring

Over Schuurman HR Advies

Schuurman HR Advies is al meer dan 20 jaar actief op het gebied van Human Resources en heeft zich, als één van de weinige HR bureaus in Nederland, volledig gespecialiseerd op het gebied van functiewaardering en beloning.

Vragen?

Vragen of opmerkingen?

Neem dan contact op.

Social Media

Volg mij op:
© Schuurman HR Advies BV 2017