Specialist Functiewaardering en Beloning

Vacature Junior Beloningsadviseur

Wat we zoeken

Vanwege de toenemende vraag naar onze diensten zijn we op zoek naar een scherpe, nieuwsgierige junior Beloningsadviseur die ons bureau wil versterken. Heb jij affiniteit met beloningsvraagstukken en functiewaardering? En vind je het leuk om hieraan mee te werken? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als junior beloningsadviseur duik je meteen in het diepe. Je wordt ingewerkt in het adviesvak en onze aanpak en tools. Daarna werk je al snel mee in opdrachten. De ene dag bestudeer je daarvoor informatie op kantoor, de volgende dag ga je mee naar een gesprek met een klant. De opdrachten lopen van advies op het gebied van beloningsbeleid tot het ontwikkelen van functiehuizen en beloningsmodellen. Je onderzoekt beloningsgegevens, verzamelt beloningsdata, analyseert functies en bereidt adviezen voor.

Wat we van je verwachten

Je hebt een afgeronde Universitaire of HBO opleiding, bij voorkeur op het gebied van Human Resource Management. Je hebt (enige) ervaring met functiewaarderings- en beloningsvraagstukken. Je bent ondernemend en vindt het een uitdaging om zelf nieuwe dingen te ontwikkelen binnen je vakgebied. Je bent analytisch sterk en houdt ervan zaken te doorgronden. Je bent handig met Excel en het maken van overzichten en presentaties. Je bent daarnaast energiek, resultaatgericht en durft kritisch te zijn.

Wat je van ons kan verwachten?

Je werkt in een omgeving waarin je alle kansen wordt geboden om te groeien in je vak. Wij bieden een afwisselende functie met een grote mate van zelfstandigheid. Uiteraard bieden we je een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket dat aansluit bij je opleiding en werkervaring. Ook bieden we je flexibele werktijden en een informele sfeer. De omvang van je dienstverband (fulltime of parttime) is bespreekbaar.

Interesse?

Spreekt het bovenstaande je aan? Stuur dan je CV en een korte motivatiebrief ter attentie van Jan Schuurman (). Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan snel contact met ons op.

Contactgegevens

Lange Brinkweg 77
3764 AB Soest
T. 035 603 05 06

Privacyverklaring

Over Schuurman HR Advies

Schuurman HR Advies is al meer dan 20 jaar actief op het gebied van Human Resources en heeft zich, als één van de weinige HR bureaus in Nederland, volledig gespecialiseerd op het gebied van functiewaardering en beloning.

Vragen?

Vragen of opmerkingen?

Neem dan contact op.

Social Media

Volg mij op:

© Schuurman HR Advies BV 2020