Specialist Functiewaardering en Beloning

Functiebeschrijvingen

Waarom functiebeschrijvingen?

In functiebeschrijvingen worden de verantwoordelijkheden, resultaten en werkzaamheden van een functie vastgelegd. Ze vormen niet alleen de basis voor functiewaardering, maar worden ook gebruikt bij het opstellen van vacatureteksten, bij talentontwikkeling en voor coaching. Een goede functiebeschrijving helpt u bovendien bij het inrichten van uw organisatie en het scherp krijgen van de interne verantwoordelijkheden.

Een vak apart

Met functiebeschrijvingen is dus niets mis, maar de valkuil is dat ze vaak te uitgebreid en wollig worden, hierdoor ontstaan lange, saaie documenten. Het ideale functieprofiel is ontdaan van alle ballast en geeft professioneel, kort en bondig de essentie van de functie weer. Het opstellen van een goed functieprofiel is een vak apart.

Ondersteuning op maat

Het zelf opstellen van functiebeschrijvingen is een tijdrovende klus. Mocht u deze klus willen uitbesteden aan een specialist, neem dan contact met ons op en vraag naar de tarieven en mogelijkheden. In de loop der jaren hebben wij voor een groot aantal organisaties functiebeschrijvingen opgesteld. We hebben een brede expertise opgebouwd en zijn daarom in staat om beschrijvingen snel en deskundig voor uw organisatie op te stellen. 

Contactgegevens

Lange Brinkweg 77
3764 AB Soest
T. 035 603 05 06

Privacyverklaring

Over Schuurman HR Advies

Schuurman HR Advies is al meer dan 20 jaar actief op het gebied van Human Resources en heeft zich, als één van de weinige HR bureaus in Nederland, volledig gespecialiseerd op het gebied van functiewaardering en beloning.

Vragen?

Vragen of opmerkingen?

Neem dan contact op.

Social Media

Volg mij op:

© Schuurman HR Advies BV 2019